Gorenje izdelalo Volkswagen hladilnik

Foto: Gorenje
Foto: Hisense
Hladilniki za hrano in pijačo običajno nimajo veliko skupnega z avtomobilskim svetom. Slovensko podjetje Gorenje se je odločilo to spremeniti, oblikovalo je hladilnik z veliko pridiha modela VW T1.
Oglej si celoten članek

Volkswagen T1 je eno najbolj prepoznavnih vozil 20. stoletja. Kombi, poimenovan tudi Bulli, je simbol nemškega gospodarskega čudeža in sinonim za svobodnjaška 60-ta leta, hkrati je bil to vozilo, ki ga je bilo, oziroma ga je pri še preostalih starodobnih T1 tudi danes mogoče izdatno prilagoditi svojim potrebam. 

Pri proizvajalcu Gorenje so skušali duh Bullija vdahniti v svojo novo linijo, ki so jo poimenovali Retro in je podpisana z znakom VW-ja. Prednji del hladilnika dvobarven in olikovan v obliki črke v, zaobljeni robovi in kljuki pa tudi zelo spominjata na T1. 

Na voljo je v svetlo modri ali bordo rdeči barvi. Retro VW linijo hladilnikov bodo v velenjskem podjetju predstavili na sejmu IFA prihodnji mesec.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:26 11. Avgust 2016.

    Ime Gorenje natisnejo že Kitajci. Da ne boš mislil, da je pri kakšnih drugih znamkah kaj drugače.

  • 23:10 11. Avgust 2016.

    No resnica je da smrdi za skoraj vsemi dizli, le da so pri VW najbolj nesramno goljufali (vsaj kar je …

  • 21:51 11. Avgust 2016.

    gorenje že dolgo ni več kot je bilo. delam z njihovimi stvarmi in druga kot pa made in china in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.