Hitri in luksuzni policisti iz Dubaja

Foto: Reuters Policijski one-77 Foto: Reuters Policijski one-77 Foto: Reuters Policijski one-77 Foto: Reuters Policijski SLS Foto: Reuters Policijski aventador Foto: Facebook Policijski aventador Foto: Reuters lamborghini aventador Foto: Facebook Policijski camaro
Policija v Dubaju je gotovo najhitrejša policija na svetu. Kako tudi ne, če imajo v svojih vrstah med drugim modele, kot so izjemno redki aston martin one-77, ferrari FF in lamborghini aventador.
Oglej si celoten članek

V Dubaju so se kršiteljev cestnoprometnih zakonov lotili z ogromno žlico luksuza. Tamkajšnji policisti verjetno zadnje čase kar cvilijo od veselja, saj vsakih nekaj dni v preostali svet pride novica o novem luksuznem članu policijske flote. 

"Dubaj je unikatno mesto in vse v njem bi moralo odražati to posebnost. Iz tega razloga bomo v svojo floto vozil uvrstili Ferrarijev športni avto," je pred nekaj tedni nakup italijanskega lepotca, ki je prvi Ferrarijev model s štirikolesnim pogonom, utemeljeval šef tamkajšnje policije Dahi Khalfan.

No, tamkajšnji možje postave so se "posodabljanja patruljnih avtomobilov za izboljšavo varnosti na cesti v skladu z najstrožjimi mednarodnimi standardi in tehnološkim napredkom" lotili res svojstveno. Danes imajo v svoji floti med drugim po kakega pol milijona vredna ferrarija FF in lamborghini aventadorja, nadalje mercedes-benza SLS in bentley continentala GT, konec tedna pa so se na spletu pojavile še fotografije v policijske barve odetega aston martina one-77, izdelanega v vsega 77 primerkih, od katerih vsak stane – reci in piši – milijon evrov. Včeraj so hitro zverino tudi uradno predstavili javnosti.

V floti sta tudi BMW serije 5 in chevrolet camaro, a sta verjetno namenjena le policijskim vajencem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.