Hladnokrvno opravila z zapornico

Neka ženska je brezkompromisno opravila z zapornico v parkirni hiši.
Oglej si celoten članek

Iz kdove katerega razloga je ženska najprej zapeljala v zapornico, ne da bi pravočasno vložila parkirni listek v režo. Zapornica je tako ostala zaprta, nato pa še zvita.

Ženska, ki se ni zmenila za morebitne poškodbe na svojem citroënu C4, je začela postopek znova, vložila listek in čakala, da se zapornica odpre. A ta je bila zdaj pokvarjena in je še kar naprej ostala zaprta.

Samozavestna dolgolaska je pred verjetno začudenim voznikom drugega vozila mirno izstopila, si malce ogledala prepreko, jo zvila vstran, se usedla za volan in meni nič tebi nič odpeljala. Pred nadzorno kamero.

Po nepotrjenih vesteh posnetek prihaja iz Bolgarije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:49 26. Marec 2013.

    Vaše poročanje ni pravilno. Drugič prosim bolje poglejte posnetek pa bost točno videli kaj se je zgodilo. Najprej je gospa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.