Avto
51 ogledov

Hladnokrvno opravila z zapornico

zapornica Youtube
Neka ženska je brezkompromisno opravila z zapornico v parkirni hiši.

Iz kdove katerega razloga je ženska najprej zapeljala v zapornico, ne da bi pravočasno vložila parkirni listek v režo. Zapornica je tako ostala zaprta, nato pa še zvita.

Ženska, ki se ni zmenila za morebitne poškodbe na svojem citroënu C4, je začela postopek znova, vložila listek in čakala, da se zapornica odpre. A ta je bila zdaj pokvarjena in je še kar naprej ostala zaprta.

Samozavestna dolgolaska je pred verjetno začudenim voznikom drugega vozila mirno izstopila, si malce ogledala prepreko, jo zvila vstran, se usedla za volan in meni nič tebi nič odpeljala. Pred nadzorno kamero.

Po nepotrjenih vesteh posnetek prihaja iz Bolgarije.

Komentarjev 1
  • Domen Butina 08:49 26.marec 2013.

    Vaše poročanje ni pravilno. Drugič prosim bolje poglejte posnetek pa bost točno videli kaj se je zgodilo. Najprej je gospa samo prislonila listek, ker je mislila, da deluje na princip brezkontaktne kartice. Potem je listek vložila, a ker očitno ni ...prikaži več bil plačan, se zapornica ni dvignila, in kljub temu da jo je gospa zvila, je zapornica delovala, saj če pogledate natančno, ko je oseba v drugem avtu vložila listek, se v zadnje četrt sekunde vidi da se je zapornica zavrtela, kar pomeni da bi se dvignila.