Honda CR-V concept: nove slike

Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept Foto: Honda Honda CR-V koncept
Honda je na avtosalonu Orange Country International v Kaliforniji uradno predstavila konceptni CR-V. Serijska različica bo predstavljena še letos, v Evropi pa jo bodo začeli prodajati spomladi prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

Honda je objavila uradne fotografije novega modela CR-V četrte generacije, ki ga bodo v ZDA začeli prodajati še letos, v Evropi pa nekaj mesecev kasneje. V primerjavi s predhodno generacijo je novinec oblikovan bolj agresivno. Nižji odbijač spredaj dopolnjuje robustni videz SUV-vozila, oblika spodnjega dela pa je pogoj za odlično aerodinamiko. Opremljen bo z varčnimi motorji, kar bo zagotovilo ekonomično vožnjo in prihranek na gorivu.

Japonski proizvajalec avtomobilov za zdaj še ni objavil drugih podatkov o avtomobilu, od prej pa je znano, da naj bi v serijski CR-V modelskega leta 2012 vgrajevali tudi turbodizelski agregat. V ZDA naj bi bil še naprej v ponudbi 2,4-litrski bencinski motor, a z nekaj več moči in nižjo porabo. Prav tako naj bi novinec potnikom ponujal več prostora v notranjosti in večji prtljažnik, medtem ko ostale podrobnosti sledijo v naslednjih mesecih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.