Avto
19 ogledov

Honda CR-V concept: nove slike

Honda CR-V koncept
1/6
Honda
Honda je na avtosalonu Orange Country International v Kaliforniji uradno predstavila konceptni CR-V. Serijska različica bo predstavljena še letos, v Evropi pa jo bodo začeli prodajati spomladi prihodnje leto.

Honda je objavila uradne fotografije novega modela CR-V četrte generacije, ki ga bodo v ZDA začeli prodajati še letos, v Evropi pa nekaj mesecev kasneje. V primerjavi s predhodno generacijo je novinec oblikovan bolj agresivno. Nižji odbijač spredaj dopolnjuje robustni videz SUV-vozila, oblika spodnjega dela pa je pogoj za odlično aerodinamiko. Opremljen bo z varčnimi motorji, kar bo zagotovilo ekonomično vožnjo in prihranek na gorivu.

Japonski proizvajalec avtomobilov za zdaj še ni objavil drugih podatkov o avtomobilu, od prej pa je znano, da naj bi v serijski CR-V modelskega leta 2012 vgrajevali tudi turbodizelski agregat. V ZDA naj bi bil še naprej v ponudbi 2,4-litrski bencinski motor, a z nekaj več moči in nižjo porabo. Prav tako naj bi novinec potnikom ponujal več prostora v notranjosti in večji prtljažnik, medtem ko ostale podrobnosti sledijo v naslednjih mesecih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.