Hrvaški porsche v Srbiji radar ujel pri 282 km/h

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Srbski policisti so na avtocesti na radar ujeli 22-letnega hrvaškega državljana, ki je s porschejem drvel 282 km/h. Kazen – tisoč evrov in osem mesecev prepovedi vožnje motornega vozila.
Oglej si celoten članek

Srbska policija je 22-letnega Hrvata, ki je imel na avtocesti svojo dirko, privedla do sodnika za prekrške.

Glede na to, da je lastnik porscheja, mu verjetno kazen v višini tisoč evrov ne bo predstavljala težav, ga bo pa zato bolj bolela osemmesečna prepoved vožnje z motornimi vozili. Policisti niso navedli točne lokacije, kje so 22-letnika, ki je vozil s hitrostjo 282 km/h, ujeli na radar, na spletnih hrvaških forumih pa se uporabniki že posmehujejo, kako je s tako hitrostjo sploh mogoče voziti po srbskih cestah, ki veljajo za slabe in luknjaste.

V policijskem poročilu piše le, da so porscheja na videoposnetek posneli blizu cestninske postaje Stara Pazova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.