Huda nesreča dvakratnega svetovnega prvaka

Dvakratni svetovni reli prvak (2000 in 2002) Finec Marcus Grönholm je na ekstremnih igrah X Games v Los Angelesu po hudi nesreči pristal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Finec je s ford fiesto v ameriški Global RallyCross seriji, kjer drži vodilno pozicijo, na treningu udaril v betonsko zaščitno ogrado. Udarec je bil tako hud, da je omedlel. Takoj so ga prepeljali v bolnišnico, zdravniki pa so v izjavi za javnost potrdili, da je dvakratni svetovni reli prvak že pri zavesti, se pogovarja in čuti noge in roke. Čeprav zgornji posnetek ni pretirano dramatičen, pa je realnost zelo drugačna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.