Hyundai bo pokazal i-cockpit

Foto: Rinspeed
Foto: Rinspeed
Hyundai bo v Las Vegasu pokazal številne nove tehnologije in novosti, Korejci pa v ospredje postavljajo i-Cockpit, ki predstavlja prihodnjo ureditev potovalne kabine v samovozečih avtomobilh.
Oglej si celoten članek

Sejem zabavne elektronike, ki ga tradicionalno januarja vsako leto gosti Las Vegas, je vse pomembnejši za proizvajalce vozil - predvsem zaradi spogledovanja s samodejno vožnjo, ki jo lahko pričakujemo v prihodnosti. Hyundai bo predstavil i-Cockpit, oziroma potovalno kabino skrojeno za njihova prihodnja samovozeča vozila.

Hyundaijev koncept bo interaktiven, kar pomeni, da bo obiskovalcem s simulacijo omogočil občutiti, kakšna bo vožnja v samovozečih avtomobilih. i-Cockpit predstavlja tudi komunikacijske zmožnosti, torej komuniciranje vozila s cestno infrastrukturo, vse to pa bodo obiskovalci na ogromnem interaktivnem razstavnem prostoru doživeli vizualno.

Hyundai bo skupaj predstavil kar 14 novih tehnologij, med njimi tudi sisteme za prepoznavanje kretenj rok, novo generacijo kamere za vgradnjo v avtomobile, kot tudi številne zabavno-informacijske pakete ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:08 2. Januar 2016.

    bedarija! naj raje začnejo proizvajati električne avtomobile z dosegom 1000km in s ceno 15.000€. Tehnologija izdelave je že davno znana, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.