Hyundai vrgel nekaj dobrodošlega popra na svojega malčka

Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line
V Sloveniji se že prodaja N line izvedba modela i10.
Oglej si celoten članek

Hyundai je začel s prodajo i10 N Line različice, ki prinaša več športnega značaja. Tako ima v slogu Hyudanijevih N dirkalnikov njihov najmanjši model preoblikovana odbijača in nekoliko drugačno masko. Za dinamičen vtis poskrbijo tudi ekskluzivne 16-palčne pnevmatike in dnevne luči v LED izvedbi. Avto je požigosan tudi z napisi, izbrati je mogoče streho v drugi barvi.

V notranjosti sta športno navdahnjena volan in ročica petstopenjskega menjalnika, reže za zrak so dobile rdečo obrobo, stopalke pa so iz aluminija. Sedeži imajo več športnega oprijema. 

Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line Foto: Hyundai Hyundai i10 N Line

Novi i10 N Line je ekskluzivno na voljo z 1,0-litrskim prisilno polnjenim trivaljnikom T-GDi, ki razvije 73,6 kW (100 KM) in 172 Nm navora. V ponudbi za N Line malčka pa je tudi 1,2-litrski štirivaljnik MPi z 61,8 kW (84 KM) in 118 Nm navora, ki med drugim poganja tudi standardno različico.

N Line izvedba je na voljo s štirimi paketi serijske opreme. Cene startajo pri 9.970 evrih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.