Avto
2430 ogledov

Hyundai vrgel nekaj dobrodošlega popra na svojega malčka

Hyundai i10 N Line
1/12
Hyundai
V Sloveniji se že prodaja N line izvedba modela i10.

Hyundai je začel s prodajo i10 N Line različice, ki prinaša več športnega značaja. Tako ima v slogu Hyudanijevih N dirkalnikov njihov najmanjši model preoblikovana odbijača in nekoliko drugačno masko. Za dinamičen vtis poskrbijo tudi ekskluzivne 16-palčne pnevmatike in dnevne luči v LED izvedbi. Avto je požigosan tudi z napisi, izbrati je mogoče streho v drugi barvi.

V notranjosti sta športno navdahnjena volan in ročica petstopenjskega menjalnika, reže za zrak so dobile rdečo obrobo, stopalke pa so iz aluminija. Sedeži imajo več športnega oprijema. 

Hyundai i10 N Line | Avtor: Hyundai Hyundai
Hyundai i10 N Line | Avtor: Hyundai Hyundai

Novi i10 N Line je ekskluzivno na voljo z 1,0-litrskim prisilno polnjenim trivaljnikom T-GDi, ki razvije 73,6 kW (100 KM) in 172 Nm navora. V ponudbi za N Line malčka pa je tudi 1,2-litrski štirivaljnik MPi z 61,8 kW (84 KM) in 118 Nm navora, ki med drugim poganja tudi standardno različico.

N Line izvedba je na voljo s štirimi paketi serijske opreme. Cene startajo pri 9.970 evrih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.