Ima twingo z žarom prihodnost?

Foto: Renault Renault Twing’Hot Foto: Renault Renault Twing’Hot Foto: Renault Renault Twing’Hot
Renaultovi oblikovalci so v sodelovanju z revijo L'Optimum's skicirali posebno različico nove generacije twinga, ki je namenjen za prevoz na piknike, saj ima v zadek vgrajen žar.
Oglej si celoten članek

Nenavadni Renaultovi koncepti niso nikakršna novost. Gre za nadaljevanje zgodbe s konceptom KWID - prvi avtomobil z brezpilotnim letalom, ki naj bi v avtomobil posredoval sliko okolice, kjer se vozilo nahaja.

Dizajn Twing’Hot koncepta predvideva poseben aero body paket z novimi aluminijastimi platišči, manjšim vetrobranskim steklom in novimi vrati, ki se zgledujejo po nekdanjem smartu crossblade. Tako kot za zdaj ni poznano ali bo iz skice zrasel koncept, tudi ni znano, kako na hitro v twingu pogasimo žerjavico, če se nam nekam mudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.