Izgubljena Belgijka kupila tudi slovensko vinjeto

Foto: lanouvellegazette.be
Foto: lanouvellegazette.be
67-letna Belgijka iz mesteca Solre-sur-Sambre se je pred enim tednom odpravila na obisk k prijatelju v 70 kilometrov oddaljeno mestece, kamor bi morala priti v eni uri. Belgijka, ki je slepo verjela navigacijski napravi, je pot končala v Zagrebu.
Oglej si celoten članek

Ženska, mediji so razkrili le ime Sabine, je vključila navigacijo, sledila navodilom in se ni ustavljala. Prevozila je Nemčijo in Francijo, kar ji očitno ni bilo čudno. Sodeč po fotografiji, ki so jo objavili belgijski mediji, je kupila celo slovensko vinjeto. Čudno ji ni bilo niti to, da je morala v vozilo kar dvakrat doliti gorivo, v Nemčiji pa je povzročila manjšo nesrečo, kar jo je stalo 300 evrov.

Sumničava je postala šele, ko je po 1.450 kilometrih poti zagledala napis Zagreb. Zaskrbljen sin je medtem poklical policijo, ki jo je obiskala na domu, saj so se bali, da se je ubila. Belgijka se je v enem kosu po treh dneh le uspela vrniti domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 16:12 14. Januar 2013.

    Teoretično, glede na to da vidim gor prilepljeno tudi švicarsko(ki je samo v celoletni verziji) je imela lahko od prejšnjih …

  • 16:09 14. Januar 2013.

    A kako je prevozila Slovensko-hrvaško mejo. Jah ko je bila že tako daleč je pač mislsila da je to spet …

  • 14:35 14. Januar 2013.

    ti si pa še več butelj kot baba

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.