Izpitni test ji je narekoval inštruktor

Foto: FB
Foto: FB
Vodstvo in inštruktorji na sodišču zaradi ponareditve oziroma uničenja poslovnih listin.
Oglej si celoten članek

“Testne pole iz cestnoprometnih predpisov sem reševala kar v avtu, inštruktor pa mi je narekoval pravilne rešitve.” “Z inštruktorjem sem v pol ure predelala snov, za katero je po zakonu predvidenih 40 ur, nato pa pisala test.” To sta inšpektorici Tadeji Savnik Ivanuša, ki je pred tremi leti na podlagi anonimne prijave preiskovala nepravilnosti v šoli vožnje Alfa – R, povedali dve izmed strank. Skupaj je zaslišala 69 naključnih prič.

Po treh letih, ko so se vodstvo šole vožnje Alfa – R in nekateri inštruktorji zaradi inšpektoričine prijave organom pregona znašli na sodišču zaradi ponareditve ali uničenja poslovnih listin, pa številne priče trdijo, da so obiskovale z zakonom predpisani teoretični tečaj in republiške teste opravile v učilnici ob prisotnosti komisije.

Inšpektorica je poudarila, da se je nekaj mesecev po zaslišanju prič na ministrstvu oglasila oseba in povedala, da vodstvo avtošole ustrahuje priče in jih napeljuje na domnevno krivo pričanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.