Izžrebanci za Mursko Soboto so ...

Foto: Žurnal24 V soboto bomo videli, kako varčno znamo voziti po pomurskih cestah. (Foto: Andre
Imamo štiri izžrebance za peto tekmo Varčnega voznika, ki bo to soboto v Murski Soboti. A četudi niste izžrebani, boste lahko tudi vi vozili varčne astre ecoflex in se morda z eno za vedno odpeljali domov.
Oglej si celoten članek

Tokrat je žreb izmed vseh prispelih prijav določil takole.

Tomas Jakič
Miha Borsellino
Blaž Černjavič
Aljaž Hribar

Izžrebanci bodo imeli s seboj tudi sovoznika ali sovoznico.
Nimamo pa še petega tekmovalnega para, saj bomo tega izžrebali izmed vseh prisotnih gledalcev na prizorišču tekme pred nakupovalnim centrom Mercatorja v murskosoboškem BTC.

Da se udeležite prireditve, ki bo potekala to soboto, 9. 4. od 9. ure dalje, je veliko razlogov, med njimi pa so gotovo tudi naši posebni gostje. V šestem avtomobilu bosta namreč sedela prikupna napovedovalka vremena in eden najbolj prepoznavnih komedijantov zadnjih let, pripravljamo pa še posebno presenečenje.

Obiščite nas in bodite varnejši in varčnejši
Ob robu tekmovanja Varčen voznik, ki ga Žurnal24 organizira v sodelovanju z Oplom Slovenija, boste lahko vsi preizkusili tudi svoje sposobnosti v varni vožnji, za kar bodo skrbeli strokovnjaki Javne agencije za varnost v prometu. Trikov, kako znižati vaš mesečni račun za gorivo, pa vas bo učil strokovnjak Tilen Holynski iz Akademije dobre vožnje. Vabljeni!

 

Foto: Žurnal24

 

 

 

 

 

Foto: Žurnal24 petrol logo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.