Avto
16 ogledov

Izžrebanci za Mursko Soboto so ...

V soboto bomo videli, kako varčno znamo voziti po pomurskih cestah. (Foto: Andre Žurnal24 main
Imamo štiri izžrebance za peto tekmo Varčnega voznika, ki bo to soboto v Murski Soboti. A četudi niste izžrebani, boste lahko tudi vi vozili varčne astre ecoflex in se morda z eno za vedno odpeljali domov.

Tokrat je žreb izmed vseh prispelih prijav določil takole.

Tomas Jakič
Miha Borsellino
Blaž Černjavič
Aljaž Hribar

Izžrebanci bodo imeli s seboj tudi sovoznika ali sovoznico.
Nimamo pa še petega tekmovalnega para, saj bomo tega izžrebali izmed vseh prisotnih gledalcev na prizorišču tekme pred nakupovalnim centrom Mercatorja v murskosoboškem BTC.

Da se udeležite prireditve, ki bo potekala to soboto, 9. 4. od 9. ure dalje, je veliko razlogov, med njimi pa so gotovo tudi naši posebni gostje. V šestem avtomobilu bosta namreč sedela prikupna napovedovalka vremena in eden najbolj prepoznavnih komedijantov zadnjih let, pripravljamo pa še posebno presenečenje.

Obiščite nas in bodite varnejši in varčnejši
Ob robu tekmovanja Varčen voznik, ki ga Žurnal24 organizira v sodelovanju z Oplom Slovenija, boste lahko vsi preizkusili tudi svoje sposobnosti v varni vožnji, za kar bodo skrbeli strokovnjaki Javne agencije za varnost v prometu. Trikov, kako znižati vaš mesečni račun za gorivo, pa vas bo učil strokovnjak Tilen Holynski iz Akademije dobre vožnje. Vabljeni!

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

 

 

 

petrol logo | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.