Jaguar predstavil karavanski XF sportbrake

Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake Foto: Jaguar Jaguar XF sportbrake
Jaguar se v razred poslovno-družinskih karavanov vrača z novim XF sportbakejem.
Oglej si celoten članek

Kot je bilo za pričakovati je prednji del enak kot pri limuzinskem XF. Razlike se pojavijo po B stebričku, z drugačno linijo strehe in večjimi bočnimi stekli. Zanimiva je velika panoramska streha.

Pri Jaguarju so v sporočilu za javnost sporočili, da ima XF sportbrake najbolje, kar trenutno podjetje ponuja v smislu dizajna in tehnologije. Izpostavljajo koeficient zračnega upora, ki je 0,29, kar je odlično za karavanske modele. 

Prtljažnik z električno pomičnimi petimi vrati s postavljenimi sedeži meri 565 litrov, v primeru podrtja sedežev v drugi vrsti pa ga lahko povečamo na 1.700 litrov. XF sportbrake je seveda narejen na isti aluminijasti platformi kot limuzinski XF, s katerim si deli tudi bencinske in dizelske motorje. To pomeni dvolitrski štirivaljni dizelski motor v treh različicah, kot tudi trilitrski V6 dizelski motor in dvolitrski štirivaljni bencinski motor. Pogon je na zadnji kolesi ali na vsa štiri kolesa.

Kaj smo zapisali o limuzinskem XF, si lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.