James May ima nov avto in ni ferrari

Foto: Drive Tribe/Youtube
Foto: Drive Tribe/Youtube
Priljubljeni voditelj bo verjetno marsikoga presenetil z odločitvijo, ki pa jo je dobro utemeljil.
Oglej si celoten članek

"Kapitan Počasni", kot je nadimek enega izmed trojice voditeljev oddaje Grand Tour, je zagrizen ljubitelj vozil, kar je dokazal že neštetokrat. 

Med drugim slovi kot velik ljubitelj znamke Ferrari in ima v svoji veliki garaži med vsemi motorji, kolesi in avtomobili parkirana dva italijanska lepotca. 

Zakaj ne bi še ti preveril, informativni izračun za tvoj avto in se prepričal o prednostih WIZ. Poskusi, nič te ne stane.

Kapitan "Počasni" May naročil ferrarija in ostal brez službe

V komično antiteatralnem načinu, kot ga lahko doživimo le pri njem, je predstavil svoj novi avto. Že takoj na začetku je zavrnil vse morebitne kritike glede izbire in je lastno stališče o nakupu in o prihodnosti avtomobilizma nasploh tudi zelo dobro utemeljil. 

Na kratko: resda so pri avtih dandanes potrebne koncesije, a pravi ljubitelji klasičnega motorja z notranjim zgorevanjem se ne bi smeli bati za prihodnost, le dovoliti ne smete, da vas presenetijo ravno v trenuktu, ko ste šli na WC. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.