Avto
3903 ogledov

James May ima nov avto in ni ferrari

James May Drive Tribe/Youtube
Priljubljeni voditelj bo verjetno marsikoga presenetil z odločitvijo, ki pa jo je dobro utemeljil.

"Kapitan Počasni", kot je nadimek enega izmed trojice voditeljev oddaje Grand Tour, je zagrizen ljubitelj vozil, kar je dokazal že neštetokrat. 

Med drugim slovi kot velik ljubitelj znamke Ferrari in ima v svoji veliki garaži med vsemi motorji, kolesi in avtomobili parkirana dva italijanska lepotca. 

Zakaj ne bi še ti preveril, informativni izračun za tvoj avto in se prepričal o prednostih WIZ. Poskusi, nič te ne stane.

James May Kapitan "Počasni" Avto May naročil ferrarija in ostal brez službe

V komično antiteatralnem načinu, kot ga lahko doživimo le pri njem, je predstavil svoj novi avto. Že takoj na začetku je zavrnil vse morebitne kritike glede izbire in je lastno stališče o nakupu in o prihodnosti avtomobilizma nasploh tudi zelo dobro utemeljil. 

Na kratko: resda so pri avtih dandanes potrebne koncesije, a pravi ljubitelji klasičnega motorja z notranjim zgorevanjem se ne bi smeli bati za prihodnost, le dovoliti ne smete, da vas presenetijo ravno v trenuktu, ko ste šli na WC. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice