Je twingo lahko še bolj slasten?

Foto: Renault
Foto: Renault
V Novem mestu bodo izdelali prav posebne macronse na štirih kolesih.
Oglej si celoten članek

V Renaultu so pripravili posebno zelo omejeno serijo modela twingo, ki slavi slavno slaščico macronse. Ob tej priložnosti so se povezali s svetovno znanim slaščičarskim mojstrom Pierrom Herméjem, ki je pred natančno 20 leti odprl svoj prvi butik - a ne v Parizu ali kakšni drugi evropski prestolnici, temveč v Tokiu.

Japonska veja Renaulta je postala pobudnik projekta, v katerem bodo 100 twingov izdelali v posebni različici dveh barv zunanjosti. Tako kot pri macronsih se imenujeta Blanc Crystal (bela) in Blue Nocturn (modra). Tudi notranjost bo s številnimi detajli in barvami spominjala na okusno slaščico, dodali bodo logotipe Pierra Herméja. Kupec bo dobil tudi vrečko za macronse, a žal prazno. 

Če vas je okusni twingo zamikal, se ne veselite prezgodaj. Srečneže bodo izbrali na podlagi loterije, vsak pa bo moral vplačati okoli 16.500 evrov.

Foto: Renault Renault twingo macarons Foto: Renault Renault twingo macarons Foto: Renault Renault twingo macarons

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:05 28. Junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.