Avto
694 ogledov

Je twingo lahko še bolj slasten?

Renault twingo macarons Renault
V Novem mestu bodo izdelali prav posebne macronse na štirih kolesih.

V Renaultu so pripravili posebno zelo omejeno serijo modela twingo, ki slavi slavno slaščico macronse. Ob tej priložnosti so se povezali s svetovno znanim slaščičarskim mojstrom Pierrom Herméjem, ki je pred natančno 20 leti odprl svoj prvi butik - a ne v Parizu ali kakšni drugi evropski prestolnici, temveč v Tokiu.

Japonska veja Renaulta je postala pobudnik projekta, v katerem bodo 100 twingov izdelali v posebni različici dveh barv zunanjosti. Tako kot pri macronsih se imenujeta Blanc Crystal (bela) in Blue Nocturn (modra). Tudi notranjost bo s številnimi detajli in barvami spominjala na okusno slaščico, dodali bodo logotipe Pierra Herméja. Kupec bo dobil tudi vrečko za macronse, a žal prazno. 

Če vas je okusni twingo zamikal, se ne veselite prezgodaj. Srečneže bodo izbrali na podlagi loterije, vsak pa bo moral vplačati okoli 16.500 evrov.

Renault twingo macarons | Avtor: Renault Renault
Renault twingo macarons | Avtor: Renault Renault
Renault twingo macarons | Avtor: Renault Renault

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Eva_Halley 17:05 28.junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki je pripravljen narediti enostavno samostojno delo za 2h-5h vsak dan iz vaše dnevne sobe in hkrati ustvarjati dragocen dohodek ... ...prikaži več Potem je ta del0vna priložnost za vas ... Za več podrobnosti .... >>>>>>>> www.WebJob8.Com