J.Lo. in Fiat - ko vsaj ne bi sodelovali

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Fiat želi s svojim v Evropi tako priljubljenim modelom zagreti tudi občinstvo v ZDA, za reklamno kampanjo pa je najel kar Jennifer Lopez. Ampak zadnji teden so morali Italijani na svoj račun požreti toliko kritik, da bi verjetno že zdavnaj najraje vse zabrisali v koruzo.
Oglej si celoten članek

Začelo se je pred doobrim trednom, ko se je razvedelo, da Fiat reklame, ki naj bi bila postavljena v Bronx v New Yorku, deloma sploh ni snemal tam, temveč v Los Angelesu. Zahod in Vzhod pa v ZDA veliko šteje. Nato je v nedeljo sledila šlamparija na podelitvi ameriških nagrad, ko bi morala med plesno-pevsko točko Lopezova sesti v avtomobil, vendar se vrata kljub pritiskanju na kljuko niso želela odpreti. K sreči pa se ni zmedla, temveč jih je odprla z notranje strani in nadaljevala točko skoraj brez prekinitve. A poteza, da je J. Lo. v svojo točko tako odkrito vsilila reklamni avto, je spodbudil nemalo pikrih na njen račun. No, že naslednji dan je bila odpuščena šefica ameriškega Fiata Laura Soave.

S tem pa težav še zdavnaj ni bilo konec. V javnost je te dni pricurljala vest, da Lopezove med kadri, ki so jih vendarle snemali v New Yorku, sploh ni bilo v avtomobilu, temveč jo je nadomestila dvojnica. In za konec v rubriki "saj ni res pa je" - mali model se je med septembrskim snemanjem spota v Bronxu pokvaril, kar dokazujejo fotografije, ki so prišle na splet.

Katastrofalna oglasna kampanja torej, ki Fiatu prav gotovo ne bo pomagala pri njegovih ciljih z malčkom. Zadnji in najhujši udarec pa so prodajni podatki trgovcev, ki dokazujejo, da se je prodaja fiata 500 v ZDA začela z zelo slabo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.