Jug Ljubljane bodo zavzeli "amerikanci"

Foto: Organizator
Foto: Organizator
Septembra že tradicionalno rohnijo avtomobili, ki imajo pod pokrovom vsaj šest valjev. Letošnje druženje ameriških avtomobilov bo še posebej zanimivo, saj ga klub V8 pripravlja že desetič zapovrstjo.
Oglej si celoten članek

Jubilejno srečanje s pomenljivim imenom Piston riot bo tudi letos združevalo tako zabavo kot kultno pločevino, na njem pričakujejo lastnike ameriških znamk oziroma druge retro avtomobile kot tudi vse, ki jim je blizu ameriški način življenja izpred 40 let in več.

Vse skupaj se bo od 12h dalje dogajalo to soboto ob Cesti dveh cesarjev v Ljubljani, še posebej pestro pa bo pozno popoldan, ko bo na sporedu tekma najglasnejših motorjev, poleg velikanskega števila čezoceanskih lepotcev se pričakuje tudi lepo krdelo čoperjev, potekala bodo različna tekmovanja, denimo v najbolj glasnem rohnenju, kurjenju gum, “drag-raceu”, vse skupaj bo začinjeno s pestrim glasbenim in plesnim programom. Motoristi pa bodo lahko preizkusili tudi motorje harley-davidson.

Glede na izkušnje preteklih let je jasno, da se bo jug Ljubljane to soboto tresel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.