Avto
35 ogledov

Jug Ljubljane bodo zavzeli "amerikanci"

Srečanje ameriških vozil Organizator
Septembra že tradicionalno rohnijo avtomobili, ki imajo pod pokrovom vsaj šest valjev. Letošnje druženje ameriških avtomobilov bo še posebej zanimivo, saj ga klub V8 pripravlja že desetič zapovrstjo.

Jubilejno srečanje s pomenljivim imenom Piston riot bo tudi letos združevalo tako zabavo kot kultno pločevino, na njem pričakujejo lastnike ameriških znamk oziroma druge retro avtomobile kot tudi vse, ki jim je blizu ameriški način življenja izpred 40 let in več.

Vse skupaj se bo od 12h dalje dogajalo to soboto ob Cesti dveh cesarjev v Ljubljani, še posebej pestro pa bo pozno popoldan, ko bo na sporedu tekma najglasnejših motorjev, poleg velikanskega števila čezoceanskih lepotcev se pričakuje tudi lepo krdelo čoperjev, potekala bodo različna tekmovanja, denimo v najbolj glasnem rohnenju, kurjenju gum, “drag-raceu”, vse skupaj bo začinjeno s pestrim glasbenim in plesnim programom. Motoristi pa bodo lahko preizkusili tudi motorje harley-davidson.

Glede na izkušnje preteklih let je jasno, da se bo jug Ljubljane to soboto tresel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.