Kadjar je pomagal izvleči tovornjak avtovleke

Foto: Youtube/Lokijeloki
Foto: Youtube/Lokijeloki
Mnogi križancem in suvom očitajo, da so preveč pomehkuženi in nepripravljeni na resne terenske izzive. Video, ko je renault kadjar na Hrvaškem pomagal izvleči iz zagate tovornjak avtovleke, dokazuje nasprotno.
Oglej si celoten članek

Ni prav jasno, čemu je tovornjak avtovleke, na katerem je bil čoln, rinil proti obali jezerca tako daleč po mehkem terenu z naklonom .

Rezultat je bil predvidljiv, ko je bilo potrebno speljati, so se kolesa vrtela v prazno. Pa je prisotnim padla v glavo ideja, da bi v vleko vpregli še renault kadjara s štirikolesnim pogonom. Nima reduktorja, nima blokade prednjega ali zadnjega diferenciala ali kakšnih drugih pravih off-road rešitev, ampak poskusiti je bilo vredno ....

Kako se je končalo, si oglejte v videu, ki ga je delil uporabnik Lokijeloki.

Če se z vašim avtom znajdete v podobni "mehki" situaciji, si skušajte pomagati s kakšnim trdnim predmetom, ki ga podstavite pod gnana kolesa, da bodo dobila oprijem. V naravi pomaga lahko denimo že kakšna smrekova veja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:54 22. December 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=chiCk0w0Nm0<br /><br />https://www.youtube.com/watch?v=LOqkGukFVj8

  • 18:12 22. December 2015.

    haha res problem skoraj na ravnem vlečt ja hahaha. Tud na kamjon ce bi se zadi dva usedla bi prsu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.