Avto
119 ogledov

Kadjar je pomagal izvleči tovornjak avtovleke

Kadjar Youtube/Lokijeloki
Mnogi križancem in suvom očitajo, da so preveč pomehkuženi in nepripravljeni na resne terenske izzive. Video, ko je renault kadjar na Hrvaškem pomagal izvleči iz zagate tovornjak avtovleke, dokazuje nasprotno.

Ni prav jasno, čemu je tovornjak avtovleke, na katerem je bil čoln, rinil proti obali jezerca tako daleč po mehkem terenu z naklonom .

Rezultat je bil predvidljiv, ko je bilo potrebno speljati, so se kolesa vrtela v prazno. Pa je prisotnim padla v glavo ideja, da bi v vleko vpregli še renault kadjara s štirikolesnim pogonom. Nima reduktorja, nima blokade prednjega ali zadnjega diferenciala ali kakšnih drugih pravih off-road rešitev, ampak poskusiti je bilo vredno ....

Kako se je končalo, si oglejte v videu, ki ga je delil uporabnik Lokijeloki.

Če se z vašim avtom znajdete v podobni "mehki" situaciji, si skušajte pomagati s kakšnim trdnim predmetom, ki ga podstavite pod gnana kolesa, da bodo dobila oprijem. V naravi pomaga lahko denimo že kakšna smrekova veja. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Miha Nemec 21:54 22.december 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=chiCk0w0Nm0https://www.youtube.com/watch?v=LOqkGukFVj8

  • 4krogci 18:12 22.december 2015.

    haha res problem skoraj na ravnem vlečt ja hahaha. Tud na kamjon ce bi se zadi dva usedla bi prsu sam brez tezav....pač problem lahek zadek in zadni pogon...nc pretreslivega