Kako nizka bo poraba zmagovalca?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V petek od 16. ure dalje bo pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku v Ljubljani zadnje dejanje tekmovanja za najbolj varčnega voznika. Napovejte porabo zmagovalca in si priborite nagrado!
Oglej si celoten članek

Ta petek, 24. 6., popoldne bo pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku v Ljubljani potekalo finalno tekmovanje Varčnega voznika 2011, ki ga skupaj organizirata Žurnal24 in Opel Slovenija.

Pet zmagovalcev predtekmovanj je enkrat že dokazalo, da znajo voziti zelo varčno, a najtežja preizkušnja jih čaka v petek. Nagrada je več kot le mikavna, saj se bo najvarčnejši Slovenec domov odpeljal z opel astro ecoflex.

Praznih rok pa ne bodo ostali niti tisti, ki si bodo dogodek ogledali v živo, saj smo pripravili bogat spremljevalni program. V živo si boste lahko premierno v Sloveniji ogledali Oplovo novost, ampero, ki na trg prihaja šele čez leto dni, eden od srečnežev pa se bo z njo tudi popeljal.

Brezplačno boste prejeli nasvete glede varne in varčne vožnje, preizkusili se boste lahko v spretnostni vožnji, najboljši pa bo nagrajen z brezplačnim treningom varne vožnje. Podelili bomo še veliko praktičnih nagrad, za zabavo pa bo s pevskim vložkom poskrbela priljubljena pevka Nina Pušlar. Najmlajši se bodo lahko pobližje spoznali z nogometnim klubom Olimpija, katerega otroci, stari od 8 do 12 let, bodo predstavili veščine nogometne igre.

Da pa ne bi praznih rok ostali niti bralci spletne strani zurnal24.si, smo tudi za vas pripravili nagradno igro. Napovejte, kakšna bo poraba zmagovalca v finalu Varčnega voznika. Tisti, ki bo pravilno odgovoril, bo nagrajen s praktično nagrado. Glas lahko oddate na elektronsko pošto avto@zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.