Avto
16 ogledov

Kako nizka bo poraba zmagovalca?

Varčen voznik - Koper Žurnal24 main
V petek od 16. ure dalje bo pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku v Ljubljani zadnje dejanje tekmovanja za najbolj varčnega voznika. Napovejte porabo zmagovalca in si priborite nagrado!

Ta petek, 24. 6., popoldne bo pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku v Ljubljani potekalo finalno tekmovanje Varčnega voznika 2011, ki ga skupaj organizirata Žurnal24 in Opel Slovenija.

Pet zmagovalcev predtekmovanj je enkrat že dokazalo, da znajo voziti zelo varčno, a najtežja preizkušnja jih čaka v petek. Nagrada je več kot le mikavna, saj se bo najvarčnejši Slovenec domov odpeljal z opel astro ecoflex.

Praznih rok pa ne bodo ostali niti tisti, ki si bodo dogodek ogledali v živo, saj smo pripravili bogat spremljevalni program. V živo si boste lahko premierno v Sloveniji ogledali Oplovo novost, ampero, ki na trg prihaja šele čez leto dni, eden od srečnežev pa se bo z njo tudi popeljal.

Brezplačno boste prejeli nasvete glede varne in varčne vožnje, preizkusili se boste lahko v spretnostni vožnji, najboljši pa bo nagrajen z brezplačnim treningom varne vožnje. Podelili bomo še veliko praktičnih nagrad, za zabavo pa bo s pevskim vložkom poskrbela priljubljena pevka Nina Pušlar. Najmlajši se bodo lahko pobližje spoznali z nogometnim klubom Olimpija, katerega otroci, stari od 8 do 12 let, bodo predstavili veščine nogometne igre.

Da pa ne bi praznih rok ostali niti bralci spletne strani zurnal24.si, smo tudi za vas pripravili nagradno igro. Napovejte, kakšna bo poraba zmagovalca v finalu Varčnega voznika. Tisti, ki bo pravilno odgovoril, bo nagrajen s praktično nagrado. Glas lahko oddate na elektronsko pošto avto@zurnal24.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.