Kar stal je na ovinku sredi ceste

To je bilo preprosto preblizu. Motorist in voznik športnega štirikolesnika sta skoraj plačala z življenjem nepojasnjeno dejanje nekega BMW voznika.
Oglej si celoten članek

Seveda pa tudi motorist in voznik atoma aeriela nosita velik del odgovornosti za dogodek, saj sta okoli ovinka pridivjala vse prej kot s primerno hitrostjo. 

Po srečnem naključju in zavoljo bliskovitih reakcij tako motorista kot voznika aeriela se je vse končalo brez posledic. Se čudite, da sta se po tem doživetju zelo na hitro ustavila?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:21 13. Marec 2015.

    Ne vem po čem sklepaš, da ta dva "norca" nista vozila po omejitvah. Glede na hitrost premikanja grmovja in dreves …

  • 09:42 12. Marec 2015.

    In potem se čudimo zakaj se toliko motoristov razbije.

  • 09:23 12. Marec 2015.

    dirkata ko dva prfuka in potem se model upa še dret " are you fucking stupid" ? Kaj pa če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.