Karavanska toyota z veliko vsebine

Foto: Toyota
Foto: Toyota
Corolla karavan! Takšna bo konkurentka golfa varianta ali astre sports tourerja.
Oglej si celoten članek

Pri Toyoti so pred debijem na pariškem avtosalonu pokazali, kako bo izgledal naslednik ukinjenega aurisa touring sportsa.

Če so veliko bolj dinamično podobo kombilimuzine napovedali že letos v Ženevi, pred dnevi pa še zamenjali ime auris s corollo, potem s karavanom nadaljujejo veliko bolj opazen olikovalski pristop. 

Foto: Toyota Toyota corolla touring sports Foto: Toyota Toyota corolla touring sports

Corolla tourer sports je bila zrisana v Evropi, postavljena pa na dinamično TNCP platformo z večvodilno zadnjo premo. Do C stebrička je enaka komblimuzini, nato pa se olika nadaljuje v lep karavanski zadek. Ima za šest centimetrov daljšo medosno razdaljo, zaradi česar naj bi bila najbolj radodarna za zadnje potnike v razredu. Osnovnega prtljažnika je po navedbah 598 litrov.

Touring sports o uporaljala enake motorje kot kombilimuzina, to pomeni, da se lahko prvič doslej nadejamo kar dveh hibridnih izpeljank. Obljubljajo veliko opreme, ki smo je bili doslej vajeni le v premium razredu.  Foto: Toyota Toyota corolla touring sports

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.