Avto
2453 ogledov

Karavanska toyota z veliko vsebine

Toyota corolla touring sports Toyota
Corolla karavan! Takšna bo konkurentka golfa varianta ali astre sports tourerja.

Pri Toyoti so pred debijem na pariškem avtosalonu pokazali, kako bo izgledal naslednik ukinjenega aurisa touring sportsa.

Če so veliko bolj dinamično podobo kombilimuzine napovedali že letos v Ženevi, pred dnevi pa še zamenjali ime auris s corollo, potem s karavanom nadaljujejo veliko bolj opazen olikovalski pristop. 

Toyota corolla touring sports | Avtor: Toyota Toyota
Toyota corolla touring sports | Avtor: Toyota Toyota

Corolla tourer sports je bila zrisana v Evropi, postavljena pa na dinamično TNCP platformo z večvodilno zadnjo premo. Do C stebrička je enaka komblimuzini, nato pa se olika nadaljuje v lep karavanski zadek. Ima za šest centimetrov daljšo medosno razdaljo, zaradi česar naj bi bila najbolj radodarna za zadnje potnike v razredu. Osnovnega prtljažnika je po navedbah 598 litrov.

Touring sports o uporaljala enake motorje kot kombilimuzina, to pomeni, da se lahko prvič doslej nadejamo kar dveh hibridnih izpeljank. Obljubljajo veliko opreme, ki smo je bili doslej vajeni le v premium razredu. 

Toyota corolla touring sports | Avtor: Toyota Toyota

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.