Kate v rolls-royceu, Willam v bentleyju

Foto: Žurnal24 Kate Middleton se je na poroko pripeljala v unikatnem rolls-roycu phantom VI let Foto: Žurnal24 Princ William se je v spremstvu bratu princa Harryja na poroko pripeljal v luksu Foto: Žurnal24 Kraljica Elizabetha II. je za prihod na poroko izbrala rolls-royce. Foto: Žurnal24 Kraljica Elizabetha II. je za prihod na poroko izbrala rolls-royce. Foto: Žurnal24 Kate Middleton se je na poroko pripeljala v unikatnem rolls-roycu phantom VI let Foto: Žurnal24 Kate Middleton se je na poroko pripeljala v unikatnem rolls-roycu phantom VI let Foto: Žurnal24 Kate Middleton se je na poroko pripeljala v unikatnem rolls-roycu phantom VI let Foto: Žurnal24 Princ William se je v spremstvu bratu princa Harryja na poroko pripeljal v luksu Foto: Žurnal24 Kate Middleton se je na poroko pripeljala v unikatnem rolls-roycu phantom VI let Foto: Žurnal24 Kate Middleton se je na poroko pripeljala v unikatnem rolls-roycu phantom VI let
Mladoporočenca Catherine Middleton in princ William sta se na poroko pripeljala v luksuznih limuzinah angleških proizvajalcev Rolls-Royce in Bentley.
Oglej si celoten članek

Kate Middleton se je v spremstvu očeta Michaela na poroko v Westminster Abbey pripeljala v luksuzni limuzini rolls-royce phantom VI letnik 1977.

Ob srebrnem jubileju kraljice Elizabete II. in 25-letnici njenega vladanja so izdelali unikaten primerek phantoma VI s povišano stekleno streho iz ojačanega stekla, ki so ga uporabljali za izredne priložnosti. Čast voziti se v unikatni limuzini je pripadla Kate Middleton. V avtomobil je vgrajen 6.75-litrski osemvaljnik z okoli 300 konjskimi močmi. Zmore najvišjo hitrost 180 kilometrov na uro, gre pa za enega najbolj prestižnih avtomobilov vseh časov. V 24 letih so izdelali le 373 primerkov phantoma VI.

Zanimivo je, da se je v rolls-royceu, letnik 1950, na poroko pripeljala tudi kraljica Eliazbeta II. Zanimivo zato, ker je bilo njeno veličanstvo v preteklosti naklonjeno Daimlerju in tudi Bentleyju. V bentleyju pa se je na poroko pripeljal princ William, ki ga je spremljal brat princ Harry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.