Kateri je najlepši brez strehe?

Foto: Žurnal24 audi_a3_cabrio_SAD_03 Foto: Žurnal24 Chevrolet camaro kabriolet Foto: Žurnal24 Slovenska predstavitev: BMW serije 6 kabriolet Foto: Žurnal24 Prenovljeni peugeot 308 CC Foto: Žurnal24 Lancia flavia cabriolet Foto: Žurnal24 Mercedes-Benz SLK Foto: Žurnal24 Nissan murano crosscabriolet Foto: Žurnal24 Volkswagen eos Foto: Žurnal24 Volkswagen golf cabrio Foto: Žurnal24 Maserati gran cabrio sport
Temperature so se že dvignile nad 20 stopinj Celzija, kar je dovolj, da so prvi že spustili strehe svojih kabrioletov. V tokratni anketi nas zanima, kateri prihajajoč kabriolet je najlepši?
Oglej si celoten članek

Najlepše kabriolete letošnjega leta lahko najdete v fotogaleirji tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.