Katero božično drevesce v kateri avto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pri Škodi so dilemo rešili na duhovit način.
Oglej si celoten članek

Kako pripeljati domov božično drevesce z avtom? In še nepoškodovano povrh? Pa avto tudi ... Dilemo, ki je v teh dneh zelo aktualna, so pri britanski izpostavi Škode na duhovit način olajšali z infografiko. Na njej lahko vsak oceni, kako veliko smreko bo lahko pripeljal domov s svojim avtom glede na prostornino prtljažnika s podrtimi sedeži in njegovo dolžino.

Foto: Škoda Škoda in smrečica

Najbolj preudarni z nakupom morajo biti seveda lastniki fabie in kamiqa, ki se morajo zadovoljiti z do 1,4 metra visoko smreko, če ne želijo, da jim štrli skozi vrata. V karoqu in scali lahko računajo na meter in pol, v električnem enyaqu in karavanski octaviji pa že skoraj 1,7 metra. Presenetljivo je mogoče z limuzinsko octavijo domače osrečiti celo z daljšo, kar 1,8 metra dolgo smreko. Brez konkurence pa sta limuzinski in karavanski superb, v katera je mogoče naložiti dvometrskega iglavca. 

novoletna jelka Prevoz novoletne jelke naj bo varen

Seveda je mogoče smreko vedno naložiti tudi na streho, če le poskrbimo za ustrezno zaščito.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.