Kitajec izdelal hummer za 500 evrov

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kitajski nakup hummerja, ki ga je v začetku leta 2010 od General Motors odkupilo podjetje Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machines Co., Ltd, je očitno v državi z največ prebivalcev na svetu pustil dober vtis.
Oglej si celoten članek

Kitajec Qu Zhibo iz mesta Zhigong v provinci Hainan je namreč tako očaran nad vozili hummer, da je zadnja tri leta posvetil izdelavi do okolja prijaznemu hummerju. Vozilo, ki ga je izdelal popolnoma sam, je opremil z dvojnimi kolesi na koncu vsake od osi, vozilo pa se lahko premika s pomočjo pedal in nedefiniranega motorja. Zhibo je kitajskim novinarjem zaupal, da ga je projekt v celoti stal 500 evrov, a da mini hummer še ni popolnoma dokončan. Za to potrebuje še dobrih 100 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:14 25. April 2012.

    to men deluje kot jeep wrangler.. :) ne pa hummer

  • 19:47 13. December 2011.

    To je bolj Jeep kot Hummer.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.