Kje bodo vozili znani Slovenci?

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Dirkaška steza v karting centru Rollbar v ljubljanskem BTC-ju, na kateri tekmujejo slovenski zvezdniki v Žurnalovem kartingu zvezd, je dolga 320 metrov in široka pet metrov.
Oglej si celoten članek
 

Dirka misic, ponedeljek, 9. marec, ob 18. uri

Prizorišče: Karting center BTC

Dolžina proge je približna, saj jo vsakih nekaj mesecev spremenijo. Karti na električni pogon (48 voltov) in s 12,5 kilovata moči dosežejo najvišjo hitrost 55 km/h. Moški rekord proge je trenutno 28,410 sekunde, medtem ko je najhitrejši nežnejšega spola progo uspelo prepeljati v 28,570 sekunde. Otroški rekord znaša 34,490 sekunde. Kako uspešni in hitri bodo znani Slovenci, bo znano kmalu.


 

Glasujete lahko tukaj:

Glasujte

V prvi seriji tekmovanja za Žurnalov karting zvezd so se v ponedeljek, 9. marca, med seboj pomerile štiri slovenske misice, Iris Mulej , Katarina Jurkovič , Tina Gaber in Sabina Remar . Kako so se odrezale, boste izvedeli v naslednjih dneh. Vsi pa se lahko potegujete tudi za bogate nagrade. To storite tako, da glasujete, katera od naštetih misic bo najhitrejša na dirkaški stezi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.