Avto
11 ogledov

Kje bodo vozili znani Slovenci?

1/2
Žurnal24 main
Dirkaška steza v karting centru Rollbar v ljubljanskem BTC-ju, na kateri tekmujejo slovenski zvezdniki v Žurnalovem kartingu zvezd, je dolga 320 metrov in široka pet metrov.
 

Dirka misic, ponedeljek, 9. marec, ob 18. uri

Prizorišče: Karting center BTC

Dolžina proge je približna, saj jo vsakih nekaj mesecev spremenijo. Karti na električni pogon (48 voltov) in s 12,5 kilovata moči dosežejo najvišjo hitrost 55 km/h. Moški rekord proge je trenutno 28,410 sekunde, medtem ko je najhitrejši nežnejšega spola progo uspelo prepeljati v 28,570 sekunde. Otroški rekord znaša 34,490 sekunde. Kako uspešni in hitri bodo znani Slovenci, bo znano kmalu.


 

Glasujete lahko tukaj:

Glasujte

V prvi seriji tekmovanja za Žurnalov karting zvezd so se v ponedeljek, 9. marca, med seboj pomerile štiri slovenske misice, Iris Mulej , Katarina Jurkovič , Tina Gaber in Sabina Remar . Kako so se odrezale, boste izvedeli v naslednjih dneh. Vsi pa se lahko potegujete tudi za bogate nagrade. To storite tako, da glasujete, katera od naštetih misic bo najhitrejša na dirkaški stezi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.