Klenega terenca niso mogli ustaviti

Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007 Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007 Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007 Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007 Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007 Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007 Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007
Land Rover je v televizijskem oglasu za britansko televizijo, ki napoveduje tudi novi Bondov film No Time to Die, dokazal da je tudi novi defender podedoval terenske zmogljivosti svojih predhodnikov.
Oglej si celoten članek

Defenderji v videu, ki napoveduje tudi dogajanje v novi franšizi filmov o tajnem agentu njenega veličanstva 007, Jamesu Bondu, z naslovom No Time To Die (ni časa za smrt), skačejo po zraku in po zelo neprizanesljivem terenu izvajajo številne druge vragolije, ki se zdijo že kar neresnične. Vendar pa so resnične, vsaj tako pravijo ustvarjalci videa.

Novo pri nas Škoda, da v Sloveniji ni puščav in še več brezpotij

Obremenjen bolj, kot bi si upali predstavljali

Kaskaderski specialist Lee Morisson, ki je pri delu sodeloval s specialistom za posebne efekte, oskarjevcem Chrisom Corbouldom, je povedal, da so defenderja v želji po čim bolj razburljivem dogajanju obremenili bolj, kot pa se jim je zdelo možno.

Avto Nova generacija premijskega terenca, ki je prepričal mnoge Slovence

Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007

Land Roverjev direktor za defenderja Nick Collins je k temu dodal, da so za njihovega najbolj ikonskega terenca razvili posebne testne postopke, ki so vključevali tudi skok čez most, in s tem zagotovili, da je res lahko opravil zadolžitve, ki so jih od njega pričakovali ustvarjalci filma.

Avto Evoque se ne bori le z robniki, tudi z vodo in skalami

Foto: Jaguar Land Rover land rover defender, james bond 007

Avto Top 5 večnih avtomobilov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.