Ko se ti uspe prevrniti na 0 m nadmorske višine

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tudi taki mojstri se dobijo.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji in lastniki 4x4 vozil so se pred dnevi srečali na obrobju pakistanske prestolnice Karači, ki leži ob izlivu reke Ind v Indijski ocean. 

Eden od voznikov modela toyota fortuner je želel na morskem obrežju dokazati svoje veščine driftanja. Ni mu uspelo, v nekem trenutku se avto ni zmogel več upirati bočnemu trenju mokrega peska in vode. Skupaj z njim so na boku pristali tudi potniki v vozilu. Za video je zaslužen Offroad Club Pakistan.

Fortuner je model, ki ga Toyota pod še drugimi imeni izdeluje in prodaja po dobršnem delu sveta, predvsem na trgih, kjer je izrazita potreba po robustnih in slabim cestam oziroma brezpotjem prilagojenih vozil. Tehnično je precej podoben pick-upu hiluxu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.