Kolesarje bo spremljal prototip f-pace

Foto: Jaguar
Foto: Jaguar
Še serijsko vozilo ni, pa bo že imel pomembno vlogo na najprestižnejši kolesarski dirki na svetu. Jaguar bo ekipi Team Sky posodil koncept svojega prvega križanca f-pace.
Oglej si celoten članek

Pri Jaguarju so znani po inovativnih kampanjah. Spomnite se le tiste izpred nekaj mesecev, ko so kar na jeklenicah nad Temzo razkrili model XE. 

Sedaj so šli še malce dlje, saj bo ekipo Sky Team, ki jo sponzorirajo, med dirko po Franciji spremljal njihov novi suv/cuv f-pace. Prisoten bo sicer le na prvi etapi, v njem pa se bodo vozili direktor ekipe, mehanik, voznik in zdravnik. V prtljažniku bodo vozili s seboj vse, kar utegne priti zvezdniku ekipe Chrisu Froomu in njegovim pomagačem prav med zahtevno etapo. 

Glede na fotografije s priprav, ko je Frooma f-pace že spremljal, bo konceptno vozilo še nekoliko zakrito, zato bo na končno podobo serijskega avtomobila potrebno počakati še kakšen mesec. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:12 3. Julij 2015.

    2L8TD8...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.