Koprčan z 200 km/h v Italijo, policista za njim

Foto: PU Koper Poškodovan policijski avto Foto: PU Koper Poškodovan policijski avto Foto: PU Koper Poškodovan policijski avto
Primorski prometni policisti imajo za seboj noč, polno adrenalina. Loviti so morali podivjavnega voznika, ki je z veliko hitrostjo zbežal v Italijo, pri tem pa med drugim vozil v nasprotno smer in se zaletaval v policijsko vozilo.
Oglej si celoten članek

Prometni policisti so ob 4.10 v okolici Kopra ustavljali voznika audija A3 bele barve, ki se kljub večkratnemu poskusu ustavljanja in zasledovanju ni ustavil. Bežanje je s hitrostjo med 170 in 200 kilometri na uro nadaljeval po avtocesti v Italijo, so v izjavi za javnost zapisali na Policijski upravi Koper.


Policista sta na podlagi sporazuma med vladama Republike Slovenije in Republike Italije o čezmejnem policijskem sodelovanju nadaljevala sledenje bežečega voznika v Italijo. Ko sta ga v predoru Carso želela prehiteti, je večkrat trčil v policijsko vozilo, nato je njegovo vozilo obrnilo v nasprotno smer vožnje. Voznik je nekaj časa vozil v nasprotno smer, nato vozilo obrnil in nadaljeval bežanje v pravilni smeri vožnje.

Pri tem je trčil v policijsko vozilo in se ustavil. Policista sta voznika, 28-letnika iz okolice Kopra, prijela in pridržala. Takrat so na kraj prispeli italijanski varnostni organi, ki so prevzeli nadaljnji postopek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 19:01 23. Oktober 2012.

    Po moje so večina del nevarna,ena bolj ena manj. Če pa že napr primerjaš dela gradbenih delavcev in policistov, pa …

  • 22:06 22. Oktober 2012.

    Me prav čudi, da policaji sploh še kaj delajo zaradi takih nehvaležnih drekov v naši državi... To, da so tega …

  • 20:28 22. Oktober 2012.

    če hočeta miličnika ostati živa pa naj bosta z svojo nono doma,tam se jima nebo nič zgodilo.delavci vsak dan lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.