Košarkarji Olimpije opozarjajo voznike na zimo

Foto: Span.si Foto: Span.si Foto: Span.si Foto: Span.si Foto: Span.si Foto: Span.si Foto: Span.si Foto: Span.si
Košarkarji KK Petrol Olimpija so namesto žoge poprijeli za pištole za menjavo pnevmatik. Njihov novi sponzor, podjetje Špan d.o.o. z blagovno znamko Toyo Tires, jih je preizkusil ali znajo zamenjati pnevmatike na avtomobilu.
Oglej si celoten članek

Tako so kar sami ob nadzoru izkušenih vulkanizerjev na svoja vozila namestili zimske pnevmatike in s tem opozorili tudi druge voznike, da jih ne preseneti zima. Kako jim je šlo, si poglejte v fotogaleriji zgoraj.

"Športniki smo veliko na cesti in ne želimo imeti dodatnega stresa. Zato nam je pomembno, da zaupamo vozilom in pnevmatikam, ki nas vedno varno pripeljejo na cilj," je dejal novopečeni član zmajev Domen Lorbek iz KK Petrol Olimpija. Športniki so tako še pred zakonsko obveznim rokom svoja vozila opremili z zimskimi pnevmatikami. Nizke jutranje temperature namreč že vplivajo na zavorno pot in varneje je pnevmatike zamenjati še pred obveznim 15. novembrom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:52 30. Oktober 2017.

    Namesto košarkarjev bi lahko vsak dan do volitev opravljal predsedniški kandidat in aktualni predsednik Borut "barbika"Pahor,pa ga nebi volil.Bi pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.