Avto
233 ogledov

Košarkarji Olimpije opozarjajo voznike na zimo

1/8
Span.si
Košarkarji KK Petrol Olimpija so namesto žoge poprijeli za pištole za menjavo pnevmatik. Njihov novi sponzor, podjetje Špan d.o.o. z blagovno znamko Toyo Tires, jih je preizkusil ali znajo zamenjati pnevmatike na avtomobilu.

Tako so kar sami ob nadzoru izkušenih vulkanizerjev na svoja vozila namestili zimske pnevmatike in s tem opozorili tudi druge voznike, da jih ne preseneti zima. Kako jim je šlo, si poglejte v fotogaleriji zgoraj.

"Športniki smo veliko na cesti in ne želimo imeti dodatnega stresa. Zato nam je pomembno, da zaupamo vozilom in pnevmatikam, ki nas vedno varno pripeljejo na cilj," je dejal novopečeni član zmajev Domen Lorbek iz KK Petrol Olimpija. Športniki so tako še pred zakonsko obveznim rokom svoja vozila opremili z zimskimi pnevmatikami. Nizke jutranje temperature namreč že vplivajo na zavorno pot in varneje je pnevmatike zamenjati še pred obveznim 15. novembrom.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 14:52 30.oktober 2017.

    Namesto košarkarjev bi lahko vsak dan do volitev opravljal predsedniški kandidat in aktualni predsednik Borut "barbika"Pahor,pa ga nebi volil.Bi pa prvič v življenju nekaj resnično fizičnega delal.