Krvavi obračun s pijanim voznikom

Foto: Žurnal24 Zanimivo je, da je njegova mati Olega opisala za nežno dušo, ki je bil verjetno

Your browser doesn’t support HTML5 video

V Moskvi je pijan voznik trčil v več avtomobilov. To je tako razjarilo lastnike, da so se ga lotili z rokami in nogami. Pomagali so jim tudi policisti.
Oglej si celoten članek

44-letni Oleg N. se je v predelu Garden Ring pijan zaletel v več avtomobilov. Klofute policista ga niso ustavile in je v vzvratni vožnji s svojim hyundaiem galopperjem silovito treščil še v porsche cayenna, vratolomska vožnja pa se je končala šele v zadku volva S80. Skupno je poškodoval 20 avtomobilov.

POZOR: Video o dogajanju na moskovski ulici vsebuje prizore nasilja.

Lastnikom avtomobilov so popustile vse zavore in so srboritega Olega podrli na tla ter se ga pošteno lotili. Pomagali so tudi policisti, ki možakarja niso nič kaj nežno z obrazom tiščali ob asfalt. Posledice so bile zelo krvave, video, ki se je znašel na Youtubu pa je v opomin, kako v Rusiji obračunavajo s pijanimi vozniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.