Las Vegas gosti največji zbor predelanih vozil na svetu

Foto: Proizvajalci SEMA 2016 Foto: Proizvajalci SEMA 2016 Foto: Proizvajalci SEMA 2016 Foto: Proizvajalci SEMA 2016 Foto: Proizvajalci SEMA 2016 Foto: Proizvajalci SEMA 2016 Foto: Proizvajalci SEMA 2016 Foto: Proizvajalci SEMA 2016 Foto: Proizvajalci SEMA 2016
Od 1. do 4. novembra ameriški Las Vegas že tradicionalno gosti največjo razstavo predelanih (tuniranih) vozil in dodatne opreme (SEMA). Kot ponavadi tudi letos največ pozornosti privlačijo ameriški in azijski mišičnjaki. Vendar pa je letos v osredju tudi kakšen evropski model - na primer z logotipom belo-modrega propelerja.
Oglej si celoten članek

Po svetu je veliko tradicionalnih razstav vozil (Pariz, Frankfurt, Ženeva, Detroit, Peking, New York ...), vse več zanimanja pa je tudi za razstave predelanih vozil. Največja razstava tuniranih vozil in dodatne opreme (SEMA) na svetu se vsako leto v začetku novembra odvije v Las Vegasu.

Razstava vsako leto pridobiva na veljavi, vse več zanimanja zanjo pa kažejo tudi avtomobilisti, ki se povezujejo z najboljšimi predelovalci vozil na svetu. V pregledu vam bomo s pomočjo fotogalerijo (zgoraj) skušali približati, kaj je letos na ogled v Convention Centru v Las Vegasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.