Avto
132 ogledov

Las Vegas gosti največji zbor predelanih vozil na svetu

SEMA 2016
1/9
Proizvajalci
Od 1. do 4. novembra ameriški Las Vegas že tradicionalno gosti največjo razstavo predelanih (tuniranih) vozil in dodatne opreme (SEMA). Kot ponavadi tudi letos največ pozornosti privlačijo ameriški in azijski mišičnjaki. Vendar pa je letos v osredju tudi kakšen evropski model - na primer z logotipom belo-modrega propelerja.

Po svetu je veliko tradicionalnih razstav vozil (Pariz, Frankfurt, Ženeva, Detroit, Peking, New York ...), vse več zanimanja pa je tudi za razstave predelanih vozil. Največja razstava tuniranih vozil in dodatne opreme (SEMA) na svetu se vsako leto v začetku novembra odvije v Las Vegasu.

Razstava vsako leto pridobiva na veljavi, vse več zanimanja zanjo pa kažejo tudi avtomobilisti, ki se povezujejo z najboljšimi predelovalci vozil na svetu. V pregledu vam bomo s pomočjo fotogalerijo (zgoraj) skušali približati, kaj je letos na ogled v Convention Centru v Las Vegasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.