Lastnik zastave: "Polijte jo z bencinom in zažgite"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Lastnik ukradene zastave 128 je pisal tatu: "Kako si sploh zagnal motor, če jaz potrebujem vsaj 10 minut, preden mi to uspe?
Oglej si celoten članek

Jezni lastnik zastave 128 je tatu, ki mu je ukradel avtomobil, poslal odprto pismo. Srb se v pismu, ki ga je naslovil na Facebook strani ljubiteljev vozil znamke Zastava sprašuje, zakaj je sploh ukradel njegov avtomobil, ki je bil verjetno najcenejši med vsemi parkiranimi.

"Zakaj ni ukradel vectre, ali tistega BMW-ja mojega soseda, ki je preprodajalec drog? Kako je sploh zagnal motor, če jaz potrebujem vsaj 10 minut, preden mi to uspe? Se ti je predrla guma, tako kot meni pred dvema dnevoma? Ali si pod motornim pokrovom našel, kje se prižge gretje? Do kod si prispel s tremi litri goriva? Upam, da ne daleč. Ali te je ustavil policist, ker ne delajo smerniki. Ali uživaš v glasbi iz edinega delujočega zvočnika, na kasetnik kar pozabi", je bil sočen lastnik ukradenega vozila, ki je dal novemu vozniku še nekaj napotkov: "Ko bo padal dež imej s seboj rokavice, ker ne boš spravil z rok črne barve z volana. Pazi na brisalce, rezervni so v prtljažniku. Zavoro je treba stisniti dvakrat na hitro, ali enkrat do konca."

Najbolj sočno izjavo je lastnik zastave 128 privarčeval za konec: "Če kdo vidi rdečo zastavo 128 z registrskimi oznakami BG 192-523 naj jo polije z bencinom in zažge."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:31 24. November 2013.

    Žal res. Mogoče se niti ni smiselno poglabljati v te stvari in je pač bolje odkimati ter sprejeti dejstvo, da …

  • 12:29 24. November 2013.

    Do kje bo najbrž bolj pravilno ;)

  • 10:46 24. November 2013.

    "Do kam?" Še vedno ne znaš slovensko?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.