Avto
123 ogledov

Lastnik zastave: "Polijte jo z bencinom in zažgite"

Ukradena zastava 128 Facebook
Lastnik ukradene zastave 128 je pisal tatu: "Kako si sploh zagnal motor, če jaz potrebujem vsaj 10 minut, preden mi to uspe?

Jezni lastnik zastave 128 je tatu, ki mu je ukradel avtomobil, poslal odprto pismo. Srb se v pismu, ki ga je naslovil na Facebook strani ljubiteljev vozil znamke Zastava sprašuje, zakaj je sploh ukradel njegov avtomobil, ki je bil verjetno najcenejši med vsemi parkiranimi.

"Zakaj ni ukradel vectre, ali tistega BMW-ja mojega soseda, ki je preprodajalec drog? Kako je sploh zagnal motor, če jaz potrebujem vsaj 10 minut, preden mi to uspe? Se ti je predrla guma, tako kot meni pred dvema dnevoma? Ali si pod motornim pokrovom našel, kje se prižge gretje? Do kod si prispel s tremi litri goriva? Upam, da ne daleč. Ali te je ustavil policist, ker ne delajo smerniki. Ali uživaš v glasbi iz edinega delujočega zvočnika, na kasetnik kar pozabi", je bil sočen lastnik ukradenega vozila, ki je dal novemu vozniku še nekaj napotkov: "Ko bo padal dež imej s seboj rokavice, ker ne boš spravil z rok črne barve z volana. Pazi na brisalce, rezervni so v prtljažniku. Zavoro je treba stisniti dvakrat na hitro, ali enkrat do konca."

Najbolj sočno izjavo je lastnik zastave 128 privarčeval za konec: "Če kdo vidi rdečo zastavo 128 z registrskimi oznakami BG 192-523 naj jo polije z bencinom in zažge."

Komentarjev 3
  • puksicd 14:31 24.november 2013.

    Žal res. Mogoče se niti ni smiselno poglabljati v te stvari in je pač bolje odkimati ter sprejeti dejstvo, da so ljudje generalno gledano neumni in nesposobni. Ali pa enostavno nehati obiskovati to stran, ker 1. uredniki je ne urejajo, ...prikaži več 2. avtorji besedil so polpismeni, 3. bralci so nekritični, ker so neumni. :)

  • Anže Zadravec 12:29 24.november 2013.

    Do kje bo najbrž bolj pravilno ;)

  • puksicd 10:46 24.november 2013.

    "Do kam?" Še vedno ne znaš slovensko?