Le kam pelje ta kabel iz stanovanja?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Zanimiv detajl iz ene od naših modernih stanovanjskih sosesk.
Oglej si celoten članek

Naleteli smo na prispodobo realnega stanja in pripravljenosti družbe na prihod tako opevane trajnostne mobilnosti in nizkoogljičnih rešitev. 

Na parkirnem prostoru moderne stanovanjske soseske v Ljubljani stoji električni avto, ki ga je potrebno polniti tako, da se iz stanovanja na plano napelje elektrika prek več kablov. Vključno s tistim za napajanje smo našteli tri.

Gre za naselje na obrobju Ljubljane tik ob gozdu, pri katerem pa so bili občinarji, arhitekti in izvajalci očitno brez vizije o skorajšnji nuji po infrastrukturi polnilnih postaj. 

Besede, besede ...

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 17:40 12. September 2018.

    Proti neumnosti in lenobi, žal ni tablete ali zdravila. Tukaj nimajo ne občinarji, ne arhitekti čisto nič. Po mojem je …

  • 15:52 12. September 2018.

    Joj kot da je tako težko dobit električarja, ki bo zvrtal eno luknjo, napeljal električni kabel ven in zunaj na …

  • 13:27 12. September 2018.

    Kupil bi si hišo, ne pa živi v farmi kot piščanec. Aja, potem ne bi za fancy "eko" avto ostalo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.