Marca prihaja prenovljeni megane

Foto: Renault Prenovljeni renault megane. Foto: Renault Prenovljeni renault megane. Foto: Renault Prenovljeni renault megane. Foto: Renault Prenovljeni renault megane. Foto: Renault Prenovljeni renault megane. Foto: Renault Prenovljeni renault megane. Foto: Renault Prenovljeni renault megane. Foto: Renault Prenovljeni renault megane.
Renault bo meseca marca pri nas na voljo v prenovljeni različici. Osvežitev obsega sprednji del z novimi LED dnevnimi lučmi, izboljšani pa so tudi posamezni detajli zunaj in v notranjosti avtomobila.
Oglej si celoten članek

Renault megane letnika 2012 bo na evropskih trgih ponudil tri nove motorje: Energy dCi 110, Energy dCi 130 in Energy Tce 115. Slednji je najmočnejši 1,2-litrski bencinski motor na trgu, povprečna poraba po tovarniških podatkih pa je 5,3 litra na 100 prevoženih kilometrov ter 119 g CO2 izpustov na kilometer. S tem motorjem bo Megane lahko prevozil okoli 1.000 kilometrov, kar ga postavlja ob bok modelom z dizelskim motorjem.

Za dodatno udobje in varnost bo Renault kupcem ponudil sistem Visio, ki vozniku s pomočjo kamere pomaga pri ohranjanju vožnje na pravem voznem pasu, obenem pa avtomatsko preklaplja med zasenčenimi in dolgimi lučmi, kadar zazna nasproti vozeča vozila. Pomoč pri speljevanju v hrib  bo onemogočila nezaželeno nazadovanje vozila na klancih. In še ena novost, ki olajšuje menjavanje voznih pasov -  trije kratki utripi smernikov se bodo sprožili vsakič, ko se boste narahlo dotaknili ročice za smernike.

Osveženi Megane v Slovenijo prihaja meseca marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.